KEJOHANAN KAROM TERBUKA PULAU PINANG 2012

Asssalammualaikum w.b.t, dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog is nie. Rasanya belambak hari dah is tak update blog is nie disebabkan faktor kerja yang bz untuk repair pc orang dan sendiri semakain meningkat.

Ok hari ini sedang berlansung Pertandingan Karom Pulau Pinang di SUNSHINE SQUARE, iaitu Bayan Baru, Penang nie. Kalau ada saper2 yang Terror main Karom boleh lah masuk tapi is \agak terlambat sikit nak bagitahu korang cerita nie ahahaha, so kalau boleh tengok pun jadi lah kan?

Antara berikut adalah iklan untuk pertandingan ini:

KEJOHANAN KAROM TERBUKA PULAU PINANG 2012 1x1.trans santai iskandarx 4  Photo

Gambar nie tiada kena mengena dengan Kejohanan tu nanti is dapat gambar yang sebenar is uploadkan ok?

KEJOHANAN KAROM TERBUKA PULAU PINANG 2012

TARIKH :
8 & 9 DECEMBER 2012

TEMPAT :
SUNSHINE SQUARE
(1 Jalan Mayang Pasir, 11950 Bayan Baru, Penang.)

Yuran : RM35.00 (Perseorangan)
                RM70.00 (bergu)

Hadiah-hadiah bagi acara perseorangan :                      

     ~ Johan         : RM1500.00                                            
~ N. Johan     : RM1000.00                                            
~ Ke-Tiga      : RM500.00
~ Ke-Empat   : RM500.00
~ Saguhati     : RM200.00 (ke-lima hingga ke-lapan)

Hadiah-hadiah bagi acara bergu :
~ Johan          : RM3000.00
~ N. Johan     : RM2000.00
~ Ke-Tiga      : RM1000.00
~ Ke-Empat   : RM1000.00
~ Saguhati     : RM400.00 (ke-lima hingga ke-lapan)

CABUTAN BERTUAH!!!
“Hadiah-hadiah menarik! Sebuah motosikal.., hamper dan lain-lain”
 Setiap penyertaan perseorangan layak menerima  satu kupon cabutan bertuah! Dan bagi penyertaan bergu akan mendapat dua kupon cabutan bertuah.

Anjuran : Go – Green dengan kerjasama Majlis Perbandaran Pulau Pinang (MPPP)

Untuk keterangan lanjut sila hubungi:
En. Khairul (Tok Panjang):019-4557236, En. Wahab (Bata Merah):014-3089808.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge